EMF Healthcard

Wat doet de EMF Health card voor je?

De EMF Health Card beschermt jou tegen disharmonische straling en zorgt ervoor dat ook hoog sensitieve personen ondanks electrosmog goed kunnen slapen, meer energie krijgen, het onrustige gevoel verdwijnt, stress bestendiger worden en vele andere ongemakken kunnen ook verdwijnen.

Ouders ervaren dat baby's en kinderen rustiger worden door het harmonische veld van de kaart. Dit geldt ook voor huisdieren die stoppen met trillen, rustiger worden en met de kaart beter slapen.

De kaart kan ook lokale ongemakken verhelpen. Leg de kaart op een plek waar je een ongemak voelt en de kans is aanwezig dat deze verdwijnt. Probeer het zelf!

De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van de eventuele negatieve effecten van Electrosmog. De hoeveelheid en sterkte van deze onnatuurlijke straling is gedurende ons leven langzaam maar zeker toegenomen. Het sluipt er als het ware in. Door te vragen of Electrosmog effect op hen heeft gaan ze nadenken over welke symptomen zij ervaren en of straling daar een rol in speelt.

Het uitrollen van een 5G netwerk leidt volgens de wetenschappers tot een enorme toename van onvrijwillige blootstelling aan onnatuurlijke straling.

Na gebruik van de EMF Health Card ervaren 9 op de 10 mensen een verandering. Vage symptomen nemen af en ze voelen zich overal beter.

Er zijn gebruikers die direct een verschil ervaren wanneer ze de kaart vasthouden terwijl andere gebruikers het verschil pas na 2-3 weken voelen. Dit is ook de reden wat wij een niet-goed-geld-terug garantie van 60 dagen hanteren.

Test het gratis uit: 

Het werkt 90% van de gevallen. Werkt het bij jou niet, dan hoef je ook niets te betalen en stuur je de kaart gewoon weer terug.

www.feelyoung2.com

Bestellen via onderstaande link:

https://feelyoung2.com/?ref=Annemiekethoonen